Отборът на Милан победи състава на Аталанта с 2:0 в пряк сблъсък за местата

...
Отборът на Милан победи състава на Аталанта с 2:0 в пряк сблъсък за местата
Коментари Харесай

Милан смачка Аталанта

Отборът на Милан победи състава на Аталанта с 2:0 в директен конфликт за местата от зона “Шампионска лига ” в среща от 24-ия кръг на италианската Серия “А ”. Попаденията паднаха след автогол на вратаря на гостите Хуан Мусо (26`) и след хубав прехвърлящ удар на Жуниор Месиас (87`).

С успеха Милан събра актив от 47 точки и заема третото място, а Аталанта остана отвън местата даващи право на присъединяване в Шампионската лига с актив от 41 пункта.

Голямата вест в Милан бе завръщането под рамката на вратата Майк Менян, който отсъстваше над 5 месеца за тима си поради контузии в прасеца. Той беше главен титуляр за “росонерите ” в предходния сезон 2021/2022, като записа и седем срещи на домашна сцена и още две в Шампионската лига през актуалната акция, само че по-късно се отдръпна, с цел да лекува контузията си и пропусна Мондиал 2022 в Катар. За последно Менян пази на 18 септември срещу Наполи.

Огромно неспокойствие настъпи и към наличието на аварийна пейка на Златан Ибрахимович, който влезе в игра в 74-ата минута, предава Спортал. 

Напред Стефано Пиоли пусна състава си в скица 3-4-3, с която търсеше непоклатимост в халфовата линия и безкомпромисност в завършващия удар. В защита изпъкваше името на Тео Ернандес, а в средата видяхме Тео Ернандес и Раде Крунич, които способстваха за самочувствието на тима с опитността си. На върха на офанзивата застана Оливие Жиру като чист нападател и бе подкрепян още от халфовете Браим Диас и Рафаел Леао.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР